lauantai 21. syyskuuta 2013

Tuntuu, siltä, että talon julkisivun ilme muuttuu lähes päivittäin, sen verran nopeasti rakennustyöt edistyvät tällä hetkellä. Suurin osa ikkunoista on asennettu ja taas talo näyttää valmiimmalta...ainakin ulkoapäin.

Nyt on helpompi hahmottaa ikkunoiden koko, kun ne ovat asennettuna karmeineen. Olohuoneen ikkunamme tulevat 50cm lattianrajasta ja ainakin tällä hetkellä tuntuu, että ne ovat juuri sopivan kokoiset

Työhuoneen ikkuna ja eteisen valoaukko myös näyttävät miellyttävän sopusuhtaisilta talon kokoon nähden.


Myös talon sisäpuolella aloitettiin työt tällä viikolla. Höyrynsulkumuovina Sievitalo käyttää jonkinlaista älymuovia, toivottavasti se toimii suunnitellusti. 

Olohuoneeseen ja keittiöön tulee korotettu sisäkatto luomaan avaruutta. Korotetun sisäkaton  korkea seinä alkaa pikkuhiltaa hahmottumaan.

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Projektinne näyttää menevän sulavasti eteenpäin! Hienoa :)
    Onko blogillanne sähköpostiosoitetta? Minulla olisi pari kysymystä teille, jos ehditte niihin vastailemaan :) Aloitamme itsekin rakennuttamaan hyvin todennäköisesti Sievitaloa.

    Terkuin,
    S

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    Projekti etenee tosiaan aika sulavasti, vaikka välillä tuntuukin siltä ettei muuta ehdi tekemään kuin miettimään taloasioita. Blogimme sähköpostiosoite on sievitalo141@gmail.com, laita kysymyksiä tulemaan niin katsotaan osaammeko vastata :)

    VastaaPoista